Vem är Animalin? (1.0)

Det här är den första introdutionen till min blogg. Kanske inte så intressant för dig, men kul för mig att ha kvar och läsa i framtiden. Min nya text hittar du här.

Hej!

Jag heter Malin Jonsson . Det här är min blogg och portfolio.

Mina kompisar har länge tyckt att jag borde skaffa en blogg men jag såg inte riktigt meningen med det. Kanske var det bara så att de vill slippa bli terroriserade av alla mina länkar som jag kickade till vår e-postlista. För ett par år sedan när Facebook dök upp dog listan. Jag hade hittat ett bättre forum att posta min länkar i och kommunicera med människor. Efter det har det bara fortsatt. Det blev Bloggy, Twitter och Pusha.

Och så, efter att blivit inspirerad av många underbara människor inom sociala medier samt blivit uppsagd på grund av arbetsbrist, insåg jag att det var dags för mig att starta en blogg. Så nu är jag här. En arbetslös men väldigt lycklig kreatör som älskar sociala medier (!) och söker kreativa frilansuppdrag inom animation, idé- och konceptutveckling samt flashutveckling.

Om du vill veta mer om mig kan du läsa min CV.

Följ mig

Om du vill kan följ mig här:


pucha

Kontakta mig

Du kan nå mig på hej (at) animalin.se

Posta en kommentar

Copyright © Animalin
En till WordPress-webbplats

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress