24 timmar senare…

Spelbloggen…var det tänkt att jag skulle skriva den här posten. Men istället blev det nu snarare mer än 24 dagar senare. För efter mitt första 24 Hour Bussines Camp den 28-30 oktober så har jag haft full upp med att jobba med Spelbloggen, projektet som jag, TDH och Rickard drog igång på 24HBC.

Under den månaden som vi nu har jobbat med sajten har vi inte bara hunnit med att skriva runt 150 poster om spel. Vi har också hunnit starta ett samarbete med HD och vi har flera nya partners på gång. Förutom på själva sajten så finns Spelbloggen på Facebook, Twitter och Youtube. Så om du vill ha full koll och inte riskera att missa något av allt vi gör (vi har massor med nya idéer så det kommer hända mycket framöver) så borde du följa oss ordentligt på alla ställen. Lite stalking är alltså ok den här gången.

Just det, i dag fyller Spelbloggen 1 – en månad alltså och det firar jag med att spela New Super Mario Bros på Wii och äta Ben & Jerry’s Half Baked.