Mitt första 24HBC

24hbcSweden Social Web Camp i augusti kändes det som att alla pratade om hur det hade varit på det första 24 Hour Bussines Camp och frågan om jag skulle på 24HBC nummer två i oktober dök upp jobbigt många gånger under helgen. Jag sa nej varje gång men började fundera och blev sjukt sugen på att vara med. Men tvekade. Och som vanligt när jag väl inser att jag tvekar på grund av att något känns jobbigt så bestämde jag mig tvärt för att åka. Så tillsammans med Thord Daniel Hedengren blev det att jag anmälde mig till mitt först 24HBC.

Dock är det inte första gången för varken TDH, som gjorde Börja Blogga, eller för sajten som vi gemensamt kom fram till skulle vara vårt 24-timmarsprojekt. Spelbloggen var nämligen där med Jonathan Sulo förra gången. Så det här blir en andra chans för Spelbloggen.

Den tredje personen bakom Spelbloggen är Rickard Olsson som befinner sig i Japan. Rickard kommer inte finnas på plats på Yasuragi och utveckla sajten tillsammans med mig och TDH, men han är med hela vägen när vi tar fram konceptet. Vi har alla tre skrivit om spel tidigare. TDH och Rickard i bland annat deras senaste lekstuga Out of Ammo och jag på Subdogs. Så att bygga en ny sajt tillsammans känns som ett riktigt roligt projekt.

Det här kommer bli grymt!