Jag har slutat på Subdogs

dogClosecut2Efter många långa diskussioner om tv-spel i ett gemensamt lunchrum våren 2005 fick jag frågan om jag ville börja skriva spelrecensioner för Recensionsbyrån. Det var så allt började. Två år senare hade idén om en spelsajt växt fram och Steve, Johan, Andreas, Sami, Sören och jag drog igång Subdogs.

Mycket har hänt sedan dess och ibland är det svårt att inse när det är dags att lämna något som man har kämpat med länge. Särskilt när man vet att människor som man bryr sig om kommer bli besvikna. Men tanken har funnits i mitt huvud vid flera tillfällen under det senaste halvåret och jag känner att jag inte längre har energin kvar till att bidrar med något kreativt och bra till Subdogs. Dessutom behöver jag tänka på mig själv och hitta nya projekt för att kunna utvecklas vidare. Så efter att ha jobbat med recensioner, krönikor, marknadsföring och idéutveckling för sajten i två och ett halvt år har jag nu slutat på Subdogs.

Att driva ett gemensamt företag har inneburit att vi verkligen har lärt känna varandra under både bra och dåliga stunder. Min förhoppning var att kunna få ett snyggt avslut på den här tiden men som en direkt reaktion på mitt beslut gjordes valet att ta bort mig från sajten samt stänga av mitt e-postkonto utan förvarning. Det anser jag var två onödigt drastiska och företagsmässigt ogenomtänkta val. Så har du försökt att nå mig via e-post på min Subdogs-adress sedan måndag den 19 september så ber jag dig kontakta mig igen på hej (at) animalin.se.

Bara för att jag nu säger hej då till Subdogs så betyder det inte att jag slutar att skriva om spel. Ett nytt spännande projekt är redan på gång och jag kommer skriva mer om det här på min blogg inom kort.